Kinderdagverblijf Kappio op de Zilvermeeuw

Dit kinderdagverblijf is te vinden in Jenaplanschool de Zilvermeeuw. Binnen de school hebben we naast ons kinderdagverblijf een BSO groep. Zo kunnen groot en klein elkaar ontmoeten en samen plezier hebben. Natuurlijk alleen als het past, want rust en een veilig gevoel is op het kinderdagverblijf van grootst belang.

Onze pedagogisch medewerkers zijn geschoold en ervaren, ze sluiten aan bij de belevingswereld van ieder kind en kunnen goed inschatten welke behoefte een kind heeft. Ook het contact met ouders is van groot belang. Hoe gaat het thuis? Wat vind de baby fijn? Welke puzzels doet je peuter thuis? Iedere dag ontvangen ouders een verslag (vaak met een leuke foto) van de dag van de kleine.
 

In de prachtige tuin, met dieren en diverse fruitbomen, kunnen kinderen heerlijk spelen, de natuur beleven en samen rennen, klauteren, graven en plezier maken. Onze pedagogisch medewerkers spelen graag met de kinderen mee. Een gevonden insect is een ware ontdekking en we volgen graag het spoor van een mier, waar brengt hij zijn schatten heen?
 

Er is een fijne samenwerking met school, zo kunnen we altijd een kijkje nemen als er optredens zijn in de centrale hal van school. We gaan graag meegenieten van zang of muziek en zelf een dansje meedoen. We hebben de mogelijkheid om dit te doen, vanuit onze eigen groep. Zo kunnen we aansluiten met de kinderen die dit leuk vinden.

Praktische informatie

Het kinderdagverblijf is geopend van maandag t/m vrijdag van 07:00-18:15.

Er is opvang mogelijk voor kinderen van 0-4 jaar. Doorstromen naar onze BSO locatie is mogelijk.

Contact

Mocht je vragen hebben, interesse hebben in een rondleiding of graag een proefberekening ontvangen? Neem dan contact op met ons servicebureau via 0223- 534797 of info@kappio.nl

Meer informatie over de opvang van Kappio op de Zilvermeeuw vindt u hier (https://www.kappio.nl/pg-29492-7-112751/pagina/locatie_wieringerwerf_bso_de_zilvermeeuw.html).

kappio pr kappio pr