Project 'Dieren'

Maandag 13 januari zijn we gestart met het project ’Dieren’. We zijn begonnen met een gezellige, leerzame vieren waarin we geluisterd hebben naar verschillende muziekstukjes uit ’De Carnaval der Dieren’ van Saint Saëns.

In de verschillende groepen wordt er vervolgens op andere thema’s ingezoomd, passend bij de belevingswereld en leervragen van de kinderen.

Zo werken de onder- en middenbouw over ’dieren in de winter’, de tussenbouw leert meer over de leefomgeving van verschillende dieren en de bovenbouwers kunnen jullie straks alles vertellen over de hoofdgroepen van het dierenrijk.

Komt u ons helpen?

Mocht u het leuk vinden om de groep te komen helpen, dan vinden wij dat helemaal top! Er worden de komende weken activiteiten georganiseerd waarbij altijd wel wat helpende handen gewenst zijn, bijvoorbeeld op de themadag over vogels op vrijdag 24 januari.

Kom helpen met het timmeren van een vogelhuisje of het maken van vetbollen.

Ook als u zelf een leuk idee hebt of bijvoorbeeld een gastles kunt geven over dieren of dierverzorging, dan nodigen we je graag uit bij ons op school. Neem hiervoor contact op met de leekracht van uw kind.

20200115_101719 20200115_101719