Vacature 'groepsleerkracht bovenbouwgroep'

Wij zoeken een enthousiaste groepsleerkracht voor groep 7/8 op OJBS De Zilvermeeuw in Wieringerwerf. Het is mogelijk om hiernaast 1 dag als intern begeleider op de school te werken.


Werken op OJBS De Zilvermeeuw

Basisschool De Zilvermeeuw is een Jenaplanschool in Wieringerwerf en is gehuisvest in een gebouw dat medio 2019 gerenoveerd is. Omringd door prachtige schooltuinen, die mede door de kinderen onderhouden worden, ligt de school op een centrale plek in het dorp.

Op De Zilvermeeuw komen kinderen samen om te spelen, werken, spreken en vieren. Dat is de manier waarop wij leren op onze school. Wij werken met tweejarige stamgroepen. Elk kind ervaart wat het is om jongste, middelste of oudste te zijn. Dit is zowel goed voor de ontwikkeling op het sociaal-emotionele vlak als op het onderwijsinhoudelijke vlak, waar zij van en met elkaar leren.

 

Leerkracht voor groep 7/8 of combinatiefunctie als leerkracht groep 7/8 én intern begeleider

Als leerkracht voor groep 7/8 kun je zowel parttime als fulltime voor de groep staan. Ook is het mogelijk om naast je werk als groepsleerkracht, 1 dag als intern begeleider te werken.


Op je plek bij Stichting Surplus

OJBS De Zilvermeeuw is onderdeel van Stichting Surplus, een schoolbestuur van 24 basisscholen in Noord-Holland. Openbaar onderwijs met hart voor kinderen, dat is Surplus. Surplus betekent ‘meer’. Meer onderwijs dat werkt, meer talentontwikkeling en resultaat. Bij Surplus krijg je alle kansen om te ontdekken waar je goed in bent. Daarbij houden we altijd de balans tussen werk en privé in het oog.
 

Wat heb jij in huis?

Je bent een leerkracht die het leuk vindt om in een bovenbouwstamgroep op een Jenaplanschool te werken. Het is belangrijk dat je pedagogisch sterk bent en goed kunt differentiëren tussen de groepen.

Verder heb jij

- Je Pabo-diploma;

- het vermogen om te reflecteren op eigen handelen;

- de motivatie om samen met het team de school verder te ontwikkelen;

- een proactieve houding.

 

Dit bieden wij jou:

- een tijdelijke overeenkomst van 1-1-2021 (of later i.v.m. opzegtermijn) tot 31-7-2021 met zicht op een vast dienstverband;

- als fulltime of parttime in te vullen voor minimaal 3 en maximaal 5 dagen;

- de mogelijkheid om naast je functie als groepsleerkracht 1 dag als intern begeleider aan de slag te gaan, je zal begeleid worden door een ervaren intern begeleider.

- salaris conform de CAO PO;

- werken op een school waar het team de visie draagt;

- werken voor een schoolbestuur waar vernieuwing en ontwikkeling hoog op de agenda staan.
 

Procedure

Op deze vacature is de sollicitatiecode uit de cao po van toepassing. De vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar interne kandidaten.

De gesprekken vinden plaats op donderdag 19 november 2020.
 

Solliciteren?

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met de directeur van de school, Jan Jaap Engel, op telefoonnummer 06-521 26 705. Meer informatie over OJBS De Zilvermeeuw vind je op deze website

Is deze functie op De Zilvermeeuw écht iets voor jou? Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Jouw sollicitatiebrief met cv kan je tot en met maandag 16 november uploaden via knop ‘solliciteren op deze vacature’ op de website van Stichting Surplus. (https://stichtingsurplus.nl/werk-en-stage/vacatures/de-zilvermeeuw/een-enthousiaste-groepsleerkracht-voor-de-bovenbouw-combinatie-met-1-dag-werken-als-intern-begeleider-mogelijk/)

ZM02 ZM02