Gezamenlijke kampdag 2021

Vrijdag 1 oktober 2021 was het zover: onze gezamenlijke kampdag!

Helaas konden we deze niet op de kamplocatie organiseren, het was daar te nat en te koud. We hebben er op school een geweldig leuke dag van gemaakt! 

De ochtend begon met gekleurde strepen op je wang 🎨, we horen jullie denken? Waarom is dat?! Nou, die kleur op je wang gaf aan in welk team je vandaag hoorde. Het rode team van Vera, het blauwe team van Koos, het gele team van Djoeke of het groene team van Amber en Lena. Met dit team hebben we de kinderen activiteiten gedaan. Sport en spel op het plein (want het was vandaag gelukkig wel droog!), creatieve opdrachten in het atelier van het glazen lokaal en een film kijken. En tot slot: yoga door Mariska & opdrachten rond de zintuigen: een voelbak, blote voetenpad, bosgeluiden en muziek etc.  Een goede balans tussen inspanning & ontspanning 🙏

Na de lunch hebben we met de hele school een spel gedaan op het plein: spons, water & vuur. De kinderen kunnen jullie goed vertellen hoe dat spel gaat, want ze hebben allemaal super goed meegedaan!

We hebben met elkaar afgesloten met wat lekkers, verzorgd door de OR en daarna was het tijd om weekend te gaan vieren! Lekker uitrusten en nagenieten van een mooie kampweek.

Groeten,

Het team van De Zilvermeeuw

IMG_2870 IMG_2870
IMG_2885 IMG_2885
IMG_2883 IMG_2883