Vacature: Intern Begeleider

Voor De Zilvermeeuw in Wieringerwerf zoeken wij vanaf 1 januari 2023 een doortastende intern begeleider met passie voor onderwijs.

De school

De Zilvermeeuw is een Jenaplanschool in Wieringerwerf. Omringd door prachtige schooltuinen, die mede door de kinderen onderhouden worden, ligt de school op een centrale plek in het dorp. Op De Zilvermeeuw komen kinderen samen om te spelen, werken, spreken en vieren. Onze school werkt met tweejarige stamgroepen. Elk kind ervaart wat het is om jongste of oudste te zijn. Dit is zowel goed voor de ontwikkeling op het sociaal-emotionele vlak als op het onderwijsinhoudelijke vlak, waar zij van en met elkaar leren.

Op je plek bij Stichting Surplus  

De Zilvermeeuw is onderdeel van Stichting Surplus, een schoolbestuur van 24 basisscholen in Noord-Holland. Openbaar onderwijs met hart voor kinderen, dat is Surplus. Surplus betekent ‘meer’. Meer onderwijs dat werkt, meer talentontwikkeling en resultaat. Bij Surplus krijg je alle kansen om te ontdekken waar je goed in bent. Daarbij houden we altijd de balans tussen werk en privé in het oog. Startende leerkrachten krijgen niet alleen de begeleiding van hun directeur en collega’s maar ook coaching en begeleiding van onze bovenschoolse praktijkopleiders. Je kunt je ontwikkelen door het volgen van extra opleidingen maar ook door te werken op verschillende scholen. Wij zoeken altijd naar een passende match: waar zit jij op je plek.

Wat bieden wij

We hebben per 1 januari 2023 een vacature voor een doortastende intern begeleider met passie voor onderwijs. Het gaat om een dienstverband van 0,3 fte met een tijdelijke uitbreiding tot 31 juli 2023 van 0,1 fte. Deze functie valt binnen de LC schaal (minimaal € 3019,- en maximaal € 5329,- per maand). Verder zijn de arbeidsvoorwaarden uit de CAO PO op deze functie van toepassing.

Wat heb jij in huis

Ben jij een doortastende intern begeleider met passie voor onderwijs, die je kennis in wilt zetten om samen met de directie en het team te werken aan de zorg voor kinderen en het kwaliteit van het onderwijs? Heb je interesse en/of affiniteit met het pedagogische concept ‘Jenaplan’? Heb je oog en hart voor kinderen en mensen om je heen? Wil je een coachende rol vervullen binnen ons lerende team? En kun je een pro-actieve sparringpartner zijn voor  de directie en ons team? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een coördinerende taak binnen de leerlingenzorg vervult en een actieve, betrouwbare deelnemer aan het externe netwerk van de zorgcyclus bent.

Informatie

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: 
Bastienne Bijl, directeur, op telefoonnummer 06 53890565 of mailen naar b.bijl@stichtingsurplus.nl  (mailto:b.bijl@stichtingsurplus.nl )

Ga jij ervoor?

Ben je enthousiast geworden door het lezen van deze vacaturetekst? Dan nodigen wij jou van harte uit om voor maandag 5 december te solliciteren via de de oranje ‘Solliciteren’ button op deze pagina (https://stichtingsurplus.nl/werk-en-stage/vacatures/3e02189b-c60a-4c89-8009-809207b2077f/doortastende-intern-begeleider-03-fte) (klik!) d.m.v. een sollicitatiebrief met cv onder vermelding van vacature 2022/2023 IB Zilvermeeuw. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.

vacancy vacancy